Over eXchange

Technische documentatie

eXchange webservices / wijziging medio 2019

eXchange is een webservice opgebouwd systeem. Alle gegevens, die u via onze portal kunt invoeren/bewerken, kunnen ook via een koppeling ontsloten worden. Een webservice koppeling kan herinvoer van gegevens voorkomen en daarmee de efficiency vergroten. De documentatie geeft uitleg over de technische mogelijkheden. De documentatie is met name bedoeld voor backoffice en/of systeemhuis partijen.

eXchange wordt in 2019 vernieuwd, de webservices zullen medio 2019 op onze ACC omgeving beschikbaar komen om te ontwikkelen. Neem eerst contact op met Schadegarant voordat u start met ontwikkelen. Wij informeren u over de wijzigingen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u de mogelijkheid inventariseren dan stuurt u een e-mail naar info@schadegarant.nl met daarin uw aanvraag voor de interfacedocumentatie. Geef uw wensen aan en welke rol u vervult in het proces.

 

 

Enkele backofficegebruikers hebben de relatienummers in eXchange nodig. Bijvoorbeeld van de verzekeraars en volmachten. Deze kunt u downloaden via onderstaande links:

Overzicht verzekeraars in eXchange

Overzicht volmachten in eXchange